TIP Heumen slide 0 TIP Heumen slide 1 TIP Heumen slide 2

Uw mening over Heumen Aanmelden

Laat uw stem horen

Weekkrant VIA Heumen en onderzoeksbureau Toponderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Heumen vergroten. Via TIP Heumen kunnen alle inwoners van de gemeente Heumen hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun lokale samenleving. Ook u kunt meedoen!

Aanmelden

Deelname is gratis, kost weinig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit. Na een onderzoek zijn de resultaten terug te lezen in de weekkrant VIA Heumen en op deze website. Van tijd tot tijd wordt uw mening gevraagd over actuele onderwerpen. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen.

Meld u aan voor TIP Heumen

Wie zijn wij

TIP Heumen is een samenwerking tussen weekkrant VIA Heumen en onderzoeksbureau Toponderzoek. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek. Heeft u vragen over dit initiatief, of wilt u zelf een marktonderzoek doen in Heumen (of in geheel Limburg), dan kunt u een mail sturen naar enquete@toponderzoek.com.